0

Fri frakt på alle ordre over 500,-

Om oss

Board Ranch og Jovial har gått sammen om å lage Norges beste longboardbutikk på nett, og har utvidet med snowboard også. Nettsiden heter fra nå av boardranch.no, og vil inneholde det beste av hva jovial.no og boardranch.no hadde tilbudt tidligere. Håper du liker resultatet, og hjertelig velkommen som kunde i hele Norges longboardbutikk.

Gratis frakt?

Vi vet hvordan det er. Man kommer i nettbutikken, finner det man vil kjøpe og så blir man usikker. «Hva vil frakten komme på?», «Er det noe administrasjonsgebyr?», «Vil det koste mer siden jeg bor på Svalbard?», «Hva hvis jeg glemmer å bestille noe og må betale for to forsendinger?».

Legg dine bekymringer fra deg her. Vi tar oss av det. Du får gratis frakt på ordre over 500,- Bestiller du for mindre enn 500,- så er det fast fraktpris på 100,-. Hverken mer eller mindre.

God service
Kall det gjerne klisje, men ingenting er så viktig som god service. Spesielt på nett. Vi strekker grensene langt for hva som er vanlig praksis, slik at servicen vi tilbyr er så bra som overhodet mulig. For oss er det viktigere å få en fornøyd kunde, enn å tjene noen ekstra kroner på et salg. Er ikke du fornøyd, så er ikke vi fornøyd

Kjapp respons
Spør du om noe, bør du få svar på dagen. Hvis ikke innen timen. Selv om svaret er at vi ikke har noe svar, så er det viktig for oss at du får så mye informasjon som vi kan gi deg så kjapt som mulig! (Måtte faktisk ta en pause fra å skrive dette for å svare en kunde.)

Kjapp levering, og gratis frakt på ordre over 500,-
Kjapp levering og av høyeste prioritet. Vi sender ut så fort vi har mulighet (som regel samme dag hvis du bestiller før posten går). I tillegg får du gratis frakt på ordre over 500,-

Kontakt oss